Welk pakket moet ik kiezen als ik ondersteuning wil bij mijn boekhouding?

Welk pakket moet ik kiezen als ik ondersteuning wil bij mijn boekhouding?

Wil je ondersteuning bij je boekhouding en de bijbehorende werkzaamheden? Transparant Administratie weet daar wel raad mee! Ik help mkb-bedrijven met het ontzorgen van de boekhouding. Leer de ondersteuningspakketten kennen en kom erachter welk pakket het best bij jouw bedrijf past.

De geschikte oplossing voor jouw bedrijf

Als ondernemer of zzp’er ben je elke dag bezig om jouw klanten de best mogelijke hulp te bieden. Dit vind jij het leukste om te doen! Maar naast dat je je klanten helpt, moet je ook overzicht hebben in de geldstromen binnen je eigen onderneming. Hoe sta je ervoor? Waar moet je bijsturen? Bij Transparant Administratie geef ik je deskundig advies met betrekking tot je boekhouding en help ik je om inzicht te krijgen in de financiële situaties van jouw onderneming.  

Voordelen van het uitbesteden van je boekhouding

De juiste ondersteuning met betrekking tot boekhouding, jaarcijfers en aangiftes levert je vele voordelen op. Het geeft veel rust als je je boekhouding laat doen en het voorkomt fouten. Daarnaast weet ik als ervaren deskundige altijd welke regelingen, verplichtingen, voordelen en veranderingen er plaatsvinden en interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Zo krijg je veel inzicht in je eigen bedrijf. Ook win je veel tijd, doordat je je niet meer hoeft te verdiepen in de financiële administratie en je je werk uit handen geeft aan iemand die er baat bij heeft om jou ondersteuning te bieden.

Welke pakketten zijn er?

Met onze verschillende pakketten bied ik een geschikte oplossing voor jouw bedrijf. De pakketten begeleiden en corrigeren je onder meer bij je boekhouding en aangiftes. Ook is het mogelijk om je halfjaar- of kwartaalafsluiting met bijbehorende cijfers te laten uitvoeren door een professional. Zij werken efficiënt en zorgen ervoor dat jij de focus op je andere werkzaamheden kan behouden. De drie pakketten die zijn samengesteld door Transparant Administratie zijn:

Je keuze maken

Het ‘Compleet’ pakket verzorgt de gehele boekhouding en financiële administratie, terwijl het ‘Basis’ en ‘Uitgebreid’ pakket een aantal diensten uitvoeren. Om te bepalen welk pakket het best bij jou en je bedrijf past, is het belangrijk om je wensen op een rijtje te hebben. Je kijkt daarbij ook naar de grootte van je bedrijf en bij welke gegevens je veel belang hebt. Zo kan je vaststellen of je verlangt naar het volledig uit handen geven van je financiële administratie of nog een gedeelte binnen je bedrijf wil laten doen.

Wat er niet mag ontbreken

De begeleiding en het corrigeren van je boekhouding in het veilige platform e-boekhouden is heel belangrijk als je je boekhouding laat doen. Hier kan je gemakkelijk alle facturen, offertes, uren en voorraad van je producten terugvinden. Door de boekhouding uit te besteden houd je gemakkelijk inzicht in de status van jouw bedrijf. Het platform zorgt ervoor dat alles op één veilige plek staat waar niemand anders bij kan. Naast de boekhouding zijn je btw-aangiftes, jaarafsluiting en inkomstenbelasting ook belangrijke facetten die niet mogen ontbreken als je je boekhouding uitbesteed. Door hier iemand mee bezig te laten gaan die weet hoe het in elkaar steekt, weet je zeker dat je genoeg belasting betaalt en kan je de juiste inschattingen maken in waar jouw bedrijf staat. Kies voor Transparant Administratie en neem contact op zodat ik je kan helpen met je financiële administratie.

Ook interessant voor jou

Als zzp’er bijverdienen: hoe werkt het administratief?

Lees verder

Het berekenen van je zzp-uurtarief en essentiële overwegingen

Lees verder

Zzp’er? Zo vul je je inkomstenbelasting en omzetbelasting in!

Lees verder

Reviews

Jeroen geeft duidelijk advies voor mijn belastingaangifte en geeft hier ook elk jaar een seintje voor zodra dit weer nodig is. Dit is voor mij fijn omdat ik alleen de benodigde documenten hoef toe te sturen en hij al het andere werk regelt.

- Tim Scargo

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verrassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is, wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privéaangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant Administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en privé. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was, liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.