Transparant Standaard

Transparant Standaard

Het standaardpakket van Transparant Administratie is geschikt voor ondernemingen en zzp’ers die duidelijk inzicht willen in hoe het bedrijf ervoor staat. Wanneer u weet waar u staat, kunt u ook verder kijken. Transparant Administratie helpt u graag bij het begeleiden en corrigeren van deze boekhoudkundige werkzaamheden. 

Ondersteuning bij uw financiële zaken

Het standaardpakket van Transparant Administratie zorgt er niet alleen voor dat uw boekhouding, jaarcijfers en aangiftes in orde zijn, maar gaat nog een stap verder. U krijgt ieder halfjaar een duidelijk rapport met vergelijkende cijfers die inzicht bieden in het verleden, heden en toekomst van uw bedrijf. Deze informatie biedt niet alleen duidelijkheid maar zorgt er ook voor dat u tijdig bij kunt sturen of weet dat u er goed voorstaat. 

Uw oplossingen

Het standaardpakket bij Transparant Administratie omvat de volgende diensten:

  • Uw boekhouding wordt begeleid en gecorrigeerd (bij voorkeur in platform e-boekhouden)
  • Begeleiden bij of verzorgen van btw-aangifte
  • Jaarafsluiting (bijbehorende eindejaarsboekingen, overlopende posten, jaarrekening)
  • Aangifte inkomstenbelasting (inclusief eventuele partner)
  • Ieder halfjaar: rapport inclusief grafisch weergave
  • Vergelijkende cijfers per periode

Voordelen van uitbesteden

Transparant Administratie heeft meer dan 20 jaar ervaring in boekhoudkundige werkzaamheden. We zijn op de hoogte van de huidige verplichtingen en regelingen en de meest efficiënte manieren om de data te verwerken en te presenteren. Het boekhouden voeren wij (bij voorkeur) uit in e-boekhouden, een platform dat gemakkelijk werkt en de data duidelijk kan presenteren. Zo zorgen we ervoor dat u ontzorgd wordt bij deze werkzaamheden én meer inzicht krijgt in uw bedrijf. U blijft doen wat u zelf liever in handen houdt, wij nemen de rest van u over. 

Neem contact op

Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking. We inventariseren hierbij uw wensen. Natuurlijk kunnen we u ook advies geven over geschikte diensten en ondersteuning. 

Ook interessant voor jou

Reviews

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privé aangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en prive. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.