Transparant Uitgebreid

Transparant Uitgebreid

Zoekt u volledige ondersteuning bij uw boekhouding en gerelateerde werkzaamheden? Voor kleine tot middelgrote bedrijven kan het prettig zijn het volledige ondersteuningspakket mét periodieke cijfers af te nemen. Volledige ontzorging in de boekhouding met duidelijke inzichten in de status van het bedrijf. Dat is waar Transparant Administratie bij helpt. 

Volledige ondersteuning in financiële zaken

Voor de grotere onderneming, een vennootschap onder firma (vof) of bv zonder controleplicht, kan de financiële boekhouding een vaak terugkerende opgave worden. Hier gaat veel tijd in zitten, die beter in andere onderdelen van het bedrijf gestopt kan worden. Het uitgebreide pakket van Transparant Administratie geeft niet alleen volledige ondersteuning in de boekhouding van het bedrijf, maar biedt ook periodieke rapportage. Deze weergave van de cijfers van ieder kwartaal geeft u duidelijk inzicht in de bedrijfsresultaten van iedere periode. Dit maakt tijdig bijsturen en aanscherpen mogelijk. 

De voordelen

  • Uw boekhouding wordt begeleid en gecorrigeerd (bij voorkeur in platform e-boekhouden)
  • Begeleiden bij of verzorgen van btw-aangifte
  • Jaarafsluiting (bijbehorende eindejaarsboekingen, overlopende posten, jaarrekening)
  • Aangifte inkomstenbelasting (inclusief eventuele partner)
  • Ieder kwartaal: rapport inclusief grafisch weergave
  • Vergelijkende cijfers per periode

Administratie uitbesteden Transparant Administratie

Wij zullen eerst de wensen inventariseren. Hierbij kijken we naar welke onderdelen u graag uit handen wilt geven en welke onderdelen, als die er zijn, u graag binnen het bedrijf wilt laten verzorgen. Zoekt u ondersteuning of volledige ontzorging in het uitvoeren van de boekhoudkundige werkzaamheden? Neem dan contact op!

Ook interessant voor jou

Reviews

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privé aangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en prive. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.