Transparant Administratie Uitgebreid

Transparant Administratie Uitgebreid

Het uitgebreide pakket van Transparant Administratie is geschikt voor ondernemingen en zzp’ers die duidelijk inzicht willen in hoe het bedrijf ervoor staat. Wanneer je weet waar je staat, kun je ook verder kijken. Transparant Administratie helpt jou graag bij het begeleiden en corrigeren van deze boekhoudkundige werkzaamheden. 

Ondersteuning bij jouw financiële zaken

Het uitgebreide pakket van Transparant Administratie zorgt er niet alleen voor dat jouw boekhouding, jaarcijfers en aangiftes in orde zijn, maar gaat nog een stap verder. Je krijgt ieder halfjaar een duidelijk rapport met vergelijkende cijfers die inzicht bieden in het verleden, heden en toekomst van jouw bedrijf. Deze informatie biedt niet alleen duidelijkheid, maar zorgt er ook voor dat je tijdig kunt bijsturen of weet dat je er goed voor staat. 

Jouw oplossingen

Het uitgebreide pakket bij Transparant Administratie omvat de volgende diensten:

  • Jouw boekhouding wordt begeleid en gecorrigeerd (bij voorkeur in het platform e-boekhouden)
  • Begeleiden bij of verzorgen van de btw-aangifte
  • Jaarafsluiting (bijbehorende eindejaarsboekingen, overlopende posten, jaarrekening)
  • Aangifte inkomstenbelasting (inclusief eventuele partner)
  • Ieder halfjaar: rapport inclusief grafisch weergave
  • Vergelijkende cijfers per periode

Voordelen van uitbesteden

Transparant Administratie heeft meer dan 20 jaar ervaring in boekhoudkundige werkzaamheden. Ik ben op de hoogte van de huidige verplichtingen en regelingen en de meest efficiënte manieren om de data te verwerken en te presenteren. Het boekhouden voer ik (bij voorkeur) uit in e-boekhouden, een platform dat gemakkelijk werkt en de data duidelijk kan presenteren. Zo zorg ik ervoor dat je ontzorgd wordt bij deze werkzaamheden én meer inzicht krijgt in jouw bedrijf. Jij blijft doen wat je zelf liever in handen houdt, ik neen de rest van jou over. 

Neem contact op

Neem contact met mij op voor een eerste kennismaking. Ik inventariseer hierbij jouw wensen. Natuurlijk kan ik je ook advies geven over geschikte diensten en ondersteuning. 

Ook interessant voor jou

Reviews

Jeroen geeft duidelijk advies voor mijn belastingaangifte en geeft hier ook elk jaar een seintje voor zodra dit weer nodig is. Dit is voor mij fijn omdat ik alleen de benodigde documenten hoef toe te sturen en hij al het andere werk regelt.

- Tim Scargo

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verrassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is, wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privéaangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant Administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en privé. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was, liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.