Transparant Basis

Transparant Basis

Als ondernemer of zzp’er bent u dag in dag uit bezig uw klanten te helpen met uw product of dienst. Dat is waar u het voor doet. De boekhouding en hieraan gerelateerde werkzaamheden, zoals jaarafsluitingen en aangifte, komen er vaak bovenop. Deze kunnen een ‘moetje’ worden waar amper tijd voor vrij is. Bovendien vraagt het kennis van zaken en huidige regelingen, zoals voordelen en verplichtingen. Transparant Administratie helpt u graag bij het begeleiden en corrigeren van deze boekhoudkundige werkzaamheden. 

Uw oplossingen

In het basispakket van Transparant Administratie zitten de volgende diensten inbegrepen:

  • Uw boekhouding wordt begeleid en gecorrigeerd (bij voorkeur in het platform e-boekhouden)
  • Begeleiden bij of verzorgen van de btw-aangifte
  • Jaarafsluiting (bijbehorende eindejaarsboekingen, overlopende posten, jaarrekening)
  • Aangifte inkomstenbelasting (inclusief eventuele partner)

Boekhouden uitbesteden

U kunt uw boekhouding ook volledig aan ons uitbesteden. Wij verzorgen uw boekhouding volledig in e-boekhouden. U kunt ons ook inhuren om ad interim uw boekhouding op locatie te verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Uw voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom het uitbesteden van uw boekhouding voordelig is voor uzelf en uw bedrijf. Uitbesteden betekent namelijk:

  • Meer tijd voor uw onderneming
  • De boekhouding is altijd volledig op orde
  • Duidelijk inzicht in het eigen bedrijf
  • Voorkom fouten
  • Geen verdieping nodig in boekhouding en jaarverslagen

Neem contact op

We bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden. Of om direct een voorstel voor samenwerking te ontvangen. Neem contact met ons op!

Ook interessant voor jou

Reviews

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privé aangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en prive. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.