Oplossingen


Alle oplossingen van Transparant Administratie

Waar ben je naar op zoek? Op deze pagina staat een overzicht van de oplossingen. Klik verder om meer informatie te lezen!

Alle oplossingen van Transparant Administratie

Waar ben je naar op zoek? Op deze pagina staat een overzicht van de oplossingen. Klik verder om meer informatie te lezen!

Transparant Administratie Basis

Als ondernemer of zzp’er ben je dag in dag uit bezig jouw klanten te helpen met jouw product of dienst. Dat is waar je het voor doet. De boekhouding en hieraan gerelateerde werkzaamheden, zoals jaarafsluitingen en aangifte, komen er vaak bovenop.

Lees meer

Transparant Administratie Uitgebreid

Het uitgebreide pakket van Transparant Administratie is geschikt voor ondernemingen en zzp’ers die duidelijk inzicht willen in hoe het bedrijf ervoor staat. Wanneer je weet waar je staat, kun je ook verder kijken.

Lees meer

Transparant Administratie Compleet

Zoek je volledige ondersteuning bij jouw boekhouding en gerelateerde werkzaamheden? Voor kleine tot middelgrote bedrijven kan het prettig zijn het volledige ondersteuningspakket mét periodieke cijfers af te nemen.

Lees meer

Inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting is een jaarlijkse verplichting voor veel mensen. Het kan gemakkelijk zijn om in te vullen, maar toch gaat er vaak meer tijd in zitten dan je hoopt. Er zijn veel regels om rekening mee te houden en zijn er fiscale voordelen waar je gebruik van kunt maken.

Lees meer

E-boekhouden

Transparant Administratie maakt bij voorkeur gebruik van E-boekhouden. Dit platform is bij uitstek geschikt om de boekhouding digitaal in bij te houden.

Lees meer

Reviews

Jeroen geeft duidelijk advies voor mijn belastingaangifte en geeft hier ook elk jaar een seintje voor zodra dit weer nodig is. Dit is voor mij fijn omdat ik alleen de benodigde documenten hoef toe te sturen en hij al het andere werk regelt.

- Tim Scargo

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verrassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is, wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privéaangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant Administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en privé. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was, liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.