Oplossingen


Alle oplossingen van Transparant Administratie

Waar bent u naar op zoek? Op deze pagina een overzicht van de oplossingen. Klik verder om meer informatie te lezen!

Alle oplossingen van Transparant Administratie

Waar bent u naar op zoek? Op deze pagina een overzicht van de oplossingen. Klik verder om meer informatie te lezen!

Transparant Basis

Als ondernemer of zzp’er bent u dag in dag uit bezig uw klanten te helpen met uw product of dienst. Dat is waar u het voor doet. De boekhouding en hieraan gerelateerde werkzaamheden, zoals jaarafsluitingen en aangifte, komen er vaak bovenop.

Lees meer

Transparant Standaard

Het standaardpakket van Transparant Administratie is geschikt voor ondernemingen en zzp’ers die duidelijk inzicht willen in hoe het bedrijf ervoor staat. Wanneer u weet waar u staat, kunt u ook verder kijken.

Lees meer

Transparant Uitgebreid

Zoekt u volledige ondersteuning bij uw boekhouding en gerelateerde werkzaamheden? Voor kleine tot middelgrote bedrijven kan het prettig zijn het volledige ondersteuningspakket mét periodieke cijfers af te nemen.

Lees meer

Inkomstenbelasting

De inkomstenbelasting is een jaarlijkse verplichting voor veel mensen. Het kan gemakkelijk zijn om in te vullen, maar toch gaat er vaak meer tijd in zitten dan u hoopt. Er zijn veel regels om rekening mee te houden en zijn er fiscale voordelen waar u gebruik van kunt maken.

Lees meer

E-boekhouden

Bij Transparant Administratie maken we bij voorkeur gebruik van E-boekhouden. Dit platform is bij uitstek geschikt om de boekhouding digitaal in bij te houden.

Lees meer

Reviews

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privé aangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en prive. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.