Transparant Administratie Basis

Transparant Administratie Basis

Als ondernemer of zzp’er ben je dag in dag uit bezig jouw klanten te helpen met jouw product of dienst. Dat is waar je het voor doet. De boekhouding en hieraan gerelateerde werkzaamheden, zoals jaarafsluitingen en aangifte, komen er vaak bovenop. Deze kunnen een ‘moetje’ worden waar amper tijd voor vrij is. Bovendien vraagt het kennis van zaken en huidige regelingen, zoals voordelen en verplichtingen. Transparant Administratie helpt je graag bij het begeleiden en corrigeren van deze boekhoudkundige werkzaamheden. 

Jouw oplossingen

In het basispakket van Transparant Administratie zijn de volgende diensten inbegrepen:

  • Jouw boekhouding wordt begeleid en gecorrigeerd (bij voorkeur in het platform E-boekhouden)
  • Begeleiden bij of verzorgen van de btw-aangifte
  • Jaarafsluiting (bijbehorende eindejaarsboekingen, overlopende posten, jaarrekening)
  • Aangifte inkomstenbelasting (inclusief eventuele partner)

Boekhouden uitbesteden

Je kunt jouw boekhouding ook volledig aan mij uitbesteden. Ik verzorg jouw boekhouding volledig in E-boekhouden. Je kunt mij ook inhuren om ad interim jouw boekhouding op locatie te verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Jouw voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom het uitbesteden van jouw boekhouding voordelig is voor jouzelf en jouw bedrijf. Uitbesteden betekent namelijk:

  • Meer tijd voor jouw onderneming
  • De boekhouding is altijd volledig op orde
  • Duidelijk inzicht in je eigen bedrijf
  • Voorkomt fouten
  • Geen verdieping nodig in boekhouding en jaarverslagen

Neem contact op

Ik bespreek graag vrijblijvend met jou de mogelijkheden. Of wil je direct een voorstel voor een samenwerking ontvangen? Neem contact op!

Ook interessant voor jou

Reviews

Jeroen geeft duidelijk advies voor mijn belastingaangifte en geeft hier ook elk jaar een seintje voor zodra dit weer nodig is. Dit is voor mij fijn omdat ik alleen de benodigde documenten hoef toe te sturen en hij al het andere werk regelt.

- Tim Scargo

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verrassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is, wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privéaangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant Administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en privé. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was, liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.