E-boekhouden

E-boekhouden

Transparant Administratie maakt bij voorkeur gebruik van E-boekhouden. Dit platform is bij uitstek geschikt om de boekhouding digitaal in bij te houden. Het biedt duidelijk overzicht en inzicht, waarbij alle nodige gegevens op één plek in te zien zijn. Bovendien is het voor startende ondernemers in veel gevallen kosteloos te gebruiken. 

Wanneer gebruiken?

Waar de administratie alle gegevens van jouw bedrijf omvat, is online boekhouden specifiek gericht op de financiële administratie. In E-boekhouden is alles bij te werken wat je op het gebied van boekhouding nodig hebt voor jouw bedrijf. Dit betekent dat binnen dit platform informatie bij te houden, te rapporteren en voor jou te vinden is over onder andere deze gebieden: 

  • Boekhouding
  • Facturering
  • Offertes en het opstellen hiervan
  • Urenregistratie
  • Relatiebeheer
  • Voorraadbeheer

Voordelen van online boekhouden

Maak je nog geen gebruik van E-boekhouden? Online boekhouden is ook nuttig voor jou. Omdat Transparant Administratie zelf in dit platform werkt, heb je altijd duidelijk inzicht in de boekhouding en status van jouw bedrijf. Bovendien is met E-boekhouden gemakkelijk de koppeling te maken tussen het boekhoudsysteem en andere systemen, zoals facturen en andere facetten van de administratie. 

De data zijn daarnaast overal toegankelijk. Hierdoor heb je inzicht in jouw bedrijf, waar je je ook bevindt. Deze data zijn online opgeslagen, waardoor het niet mogelijk is om deze te verliezen door bijvoorbeeld een computerprobleem of fysieke schade aan de papieren. Daarbij staan alle gegevens uiteraard veilig online bewaard. Online beveiliging is een van de belangrijkste onderdelen van online boekhouden. Je kunt er dus van uitgaan dat niemand ongevraagd bij jouw data kan.  

Transparant Administratie

E-boekhouden is geen vereiste. Mocht je de wens hebben om in jouw eigen omgeving de boekhouding te blijven bijhouden, dan kan Transparant Administratie gebruikmaken van jouw huidige methode. Mocht je meer willen weten over dit platform of over de diensten die ik kan leveren, dan hoor ik dit graag. 

Neem direct contact op!

Ook interessant voor jou

Reviews

Jeroen geeft duidelijk advies voor mijn belastingaangifte en geeft hier ook elk jaar een seintje voor zodra dit weer nodig is. Dit is voor mij fijn omdat ik alleen de benodigde documenten hoef toe te sturen en hij al het andere werk regelt.

- Tim Scargo

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verrassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is, wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privéaangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant Administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en privé. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was, liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.