Inzicht in je onderneming is van levensbelang!

Inzicht in je onderneming is van levensbelang!

Ondernemen is een vak op zich. Een vak dat je uitoefent naast je corebusiness. Maar vooral ook een vak dat je zeer serieus moet nemen. En dat betekent overzicht en inzicht hebben over de geldstromen binnen jouw onderneming. Hoe sta je ervoor?

Verregaande gevolgen

Wanneer jouw boekhouding en financiële administratie helemaal op orde zijn, zul je onmiddellijk antwoord kunnen geven op de vraag hoe jij ervoor staat. Maar de praktijk leert dat juist dat onderdeel bij veel ondernemers niet of niet voldoende op orde is. Vaak worden in de late uurtjes gegevens nog even snel bijgewerkt vlak voor het moment dat er weer belastingaangifte moet worden gedaan. Inzicht over de actuele financiële situatie is er niet altijd, waardoor er vaak niet op tijd kan worden bijgestuurd of aangescherpt. En dat kan verregaande gevolgen hebben.

Uitbesteden geeft inzicht

De ervaring leert eveneens dat het veel rust geeft wanneer de boekhouding wordt uitbesteed. Je wint er tijd mee én een professional is altijd op de hoogte van (nieuwe) regelingen, verplichtingen, voordelen of veranderingen die voor jou interessant kunnen zijn. Transparant Administratie is al sinds 2005 hét adres voor alles op het gebied van boekhouding, financiële administratie, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Wij kunnen jou helpen met de onderdelen waarin jij ondersteuning zoekt.

Verschillende pakketten

Wij hebben hiervoor drie verschillende pakketten samengesteld:

Transparant Basis

Ons basispakket geeft je al een goed inzicht in je bedrijf. Het omvat:

  • begeleiding en correctie van je boekhouding
  • begeleiding of verzorging van je btw-aangifte
  • jaarafsluiting
  • aangifte inkomstenbelasting

Transparant Standaard

Ons standaardpakket gaat nog een stapje verder dan het basispakket. Hierbij krijg je namelijk ook nog ieder halfjaar een duidelijk rapport met vergelijkende cijfers. Zo zie je in één oogopslag in een grafische weergave waar je vandaan komt, hoe je er nu voor staat, en waar je naartoe gaat. Het is dan ook bedoeld voor ondernemers en zzp’ers die een nog duidelijker inzicht willen hebben in hun financiële situatie.

Transparant Uitgebreid

En dan hebben we nog een uitgebreid pakket dat naast de voordelen van de twee eerder genoemde producten ieder kwartaal een weergave van je cijfers geeft. Transparant Uitgebreid geeft volledige ondersteuning in de financiële zaken van de wat grotere ondernemingen, vof’s of bv’s zonder controleplicht. Een duidelijk inzicht in de bedrijfsresultaten van iedere periode maakt tijdig bijsturen en aanscherpen mogelijk.

Inventariseren

Als jij besluit om je boekhouding uit te besteden, gaan we natuurlijk eerst je wensen inventariseren. Waar loop jij tegenaan? Welke onderdelen wil jij graag uit handen geven? Zoek je slechts ondersteuning bij bepaalde taken of kunnen we je helemaal ontzorgen? Twijfel niet langer, maar neem gewoon eens contact op, zodat ik je er meer over kan vertellen.

Ook interessant voor jou

Het berekenen van je zzp-uurtarief en essentiële overwegingen

Lees verder

Welk pakket moet ik kiezen als ik ondersteuning wil bij mijn boekhouding?

Lees verder

Zzp’er? Zo vul je je inkomstenbelasting en omzetbelasting in!

Lees verder

Wat je moet weten over de KOR (kleineondernemersregeling)

Lees verder

Reviews

Jeroen geeft duidelijk advies voor mijn belastingaangifte en geeft hier ook elk jaar een seintje voor zodra dit weer nodig is. Dit is voor mij fijn omdat ik alleen de benodigde documenten hoef toe te sturen en hij al het andere werk regelt.

- Tim Scargo

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verrassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is, wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privéaangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant Administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en privé. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was, liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.